Over bouwbedrijf Cornelissen

Bouwbedrijf Cornelissen bestaat reeds 35 jaar. Het bedrijf is altijd een klein aannemersbedrijf geweest met slechts een paar personeelsleden. Het richt zich op het bouwen van huizen, bedrijfsgebouwen en boeren opstallen. Daarnaast houdt het zich bezig met verbouwen, uitbreidingen en renoveren van bestaande woningen en bedrijfsgebouwen.

 

Sinds 2007 ben ik eigenaar van bouwbedrijf Cornelissen, het bedrijf heb ik overgenomen van mijn vader. Voor grotere klussen werk ik samen met ZZP’ers om de voortgang te waarborgen. Door het inschakelen van ZZP’ers kan ik garanderen altijd de juiste personen voor het project aan te nemen. De ZZP’ers waar ik mee samenwerk ken ik persoonlijk en ik sta in voor hun werkzaamheden.

 

Sinds 2016 ben ik BouwGarant gecertificeerd, dit keurmerk toont als grootste van Nederland aan dat een bedrijf bekwaam is en aan de strenge eisen voldoet.

 

Samenwerking is een van de belangrijkste zaken als het om een goed project gaat. Hierbij heb ik het niet alleen over samenwerking met ander zelfstandige, maar ook met u als opdrachtgever, adviseurs, ontwerpers, gemeente enz. Door goed en tijdig te overleggen kan een project soepel verlopen, heldere communicatie en afspraken nakomen vind ik dan ook erg belangrijk.

 

Wilbert Cornelissen